Links

Image
www.mooikunstig.nl 

Trudy Dales is een beeldend kunstenaar die objecten maakt met verschillende materialen en technieken zoals epoxy, polyvinyl acryl, beton, etc.

Image
www.connieharkema.nl 

"Kunst in Beweging” heet de galerie van Connie Harkema in Koudum (Fr). Het is een plaats waar beeld en woord samenkomen: Omdat er in haar werk vaak sprake is van een wisselwerking tussen beeld en woord, noemt Connie zich het liefst beeldend woordkunstenaar. Haar schilderstijl is modern, kleurrijk en verhalend. Het gevoel ligt in zowel compositie, ritme en kleurgebruik. Verbeelding gaat boven realisme. Vlakken en lijnen -vaak in golvende beweging- geven haar denkproces ‘kunst in beweging’ vorm.

Image
www.rinnekevanlooveren.com
www.dezwartekat.net 

Voor Rinneke is schilderen een passie geworden. Het is een manier om zaken los te kunnen laten en helemaal op te gaan in haar creatief proces. Haar werk is veelal abstract en kleurrijk, soms mystiek of minimalistisch. Rinneke werkt met acryl op canvas. Daarnaast heeft ze sinds oktober 2017 haar eigen kunstgalerie in het Zeeuwse Axel waarin eigen werk is te zien en ook gastkunstenaars exposeren. Op de persoonlijke website vind je een overzicht van haar eigen geëxposeerde schilderijen.